Interesante

 • Vlerësuar me 0 nga 5

  Grirese Mekanike me 8 forma

  L1,800,00

  Griresja e duhur per kuzhinat tuaja. mund te grini fruta dhe perime ne disa forma per nje kohe te shkurter.

  Bli tani
 • -24%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  Grirese Perimesh chp61

  L3,800,00

  Grirese per perime, fruta dhe fruta te thata. pa kete paisje asnje gjelle s’do te perfundonte sakte pa grire qepen, domaten apo perimet e tjera per 2 sekonda

  Materiali: Plastik.

  Fuqia: 500W.

  Kapaciteti: 0.5 L.

  Bli tani
 • -17%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  Grirese Qelqi (BM-YTB02)

  L2,500,00

  Grirese Qelqi

  Ju ndihmon te grini ne menyre te menjehershme frutat, perimet dhe frutat e thata.

  Kapaciteti i enes 2.2 Liter

  Fuqia 300W

  Bli tani
 • -25%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  Grirese RAF (R-7003)

  L1,500,00

  Grirese RAF 600W
  Grirese ushqimesh elektrike
  Dizenjuar per te grire gjithcka ne kuzhinen tuaj perime ,fruta apo edhe mishin per qoftet tuaja.

  Materiali: plastik.

  Bli tani
 • -20%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  HEKUR BRAUN SI1040

  L4,000,00
  Bli tani
 • -23%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  HEKUR BRAUN SI1080 

  L5,000,00
  Bli tani
 • -14%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  HEKUR BRAUN SI3030

  L6,000,00

  Hekur rrobash Braun

   

  Bli tani
 • -15%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  HEKUR BRAUN SI7149WB

  L11,000,00
  Bli tani
 • -15%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  HEKUR BRAUN SI9270WH

  L14,000,00
  Bli tani
 • -47%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  Hekur Haeger HG1242

  L8,000,00
  Bli tani
 • -17%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  Hekur rrobash (SK2117)

  L2,500,00

  Hekur rrobash qeramik me avull

  Fuqia 2200W

  Bli tani
 • -17%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  Hekur Rrobash (AJ-2053-22)

  L2,500,00

  Hekur rrobash 2400W
  Pllake qeramike e cila ju ndihmon te rreshkasi lehtesisht mbi cdo lloj materjali. I thjeshte dhe komod ne perdorim.

  Bli tani
 • -22%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  Hekur Rrobash (AJ2052)

  L3,500,00

  Hekur rrobash me pompe
  Pompa ben qe te nxjerri sasi shume te madhe avulli ndryshe nga cdo hekur tjeter.
  Avulli ju jep shume dore ne hekurosje dhe shtrin lehtesisht cdo lloj materjali

  Bli tani
 • -32%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  Hekur Rrobash (LX288)

  L1,700,00

  Hekur rrobash 2400W
  I thjeshte ne perdorim, pllake qeramike dhe avull e cila ju jep dore ne hekurosje.

  Bli tani
 • -33%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  Hekur Rrobash (LX298)

  L2,000,00

  Hekur rrobash 2400W

  Veshje qeramike me cilësi të lartë anti statike për rrëshqitje optimale.
  Sistemi Anti Drop dhe funksioni vetë i pastër

  Bli tani
 • Vlerësuar me 0 nga 5

  Hekur rrobash Boma (BM-5538)

  L2,000,00
  Veshje qeramike me cilësi të lartë anti statike për rrëshqitje optimale.
  Drita treguese për fazën e ngrohjes
  Bli tani
Shporta Mbylle
Çmime konkurruese, cilësi e garantuar.

©Copyright 2023 Interesante. All rights reserved