Interesante

 • Vlerësuar me 0 nga 5

  RECETA 6

  Bli tani
 • Vlerësuar me 0 nga 5

  RECETA 7

  Bli tani
 • Vlerësuar me 0 nga 5

  RECETA 8

  Bli tani
 • Vlerësuar me 0 nga 5

  RECETA 8

  Bli tani
 • Vlerësuar me 0 nga 5

  RECETA 9

  Bli tani
 • Vlerësuar me 0 nga 5

  RECETA 9

  Bli tani
 • -27%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  Robot Kuzhine Chef XL

  L44,000,00

  Pergatitja e embelsirave apo te kripurave behet me pasion dhe dashuri kur perdorni paisjet e duhura ne kuzhine. Kenwood ofron robotin me kapacitet dhe fuqi te larte per diversitet gatimesh ne kuzhine.

  Bli tani
 • -29%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  RRIPI MAGNETIK ME VET-NXEHJE

  L1,000,00

  Rripi Magnetik me Vete-nxehje

  1. Zhduk dhimbjen
  2. Cilesia me e larte
  3. Magnetet ndihmojne ne permirsimin e qarkullimit te gjakut…

  Bli tani
 • -19%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  SHTRYDHESE FRUTASH JE850

  L26,000,00

  Shtrydhese frutash 1500W, komplet metalike. E vetmja shtrydhese qe perdoret dhe per lokale.

  Bli tani
 • Vlerësuar me 0 nga 5

  Shtrydhese -Slow Press Juicer Jmp400wh

  L20,000,00

  Ju prezantojmë shtrydhësen më të re dhe të shëndetshme, me një teknologji moderne
  KENWOOD PURE JUICE ka përparësi në nxjerrjen e lëngut të frutave dhe perimeve krahasuar me shtrydhëset e tjera (84%), kjo për shkak të rrotullimit optimal me 60 rrotullime në minutë.
  Sic duket, kjo shtrydhëse ka vecantinë e shtrydhjes me ngadalë, jo sic jemi mesuar në përgjithësi me fuqi shumë të madhe motorrike. Përfitimet që na ofron kjo shtrydhëse janë të shumta.

  Bli tani
 • -30%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  Shtrydhese – Slow Press Juicer Jmp600wh

  L21,000,00

  KENWOOD PURE JUICE ka përparësi në nxjerrjen e lëngut të frutave dhe perimeve krahasuar me shtrydhëset e tjera.

  Bli tani
 • -18%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  SHTRYDHESE PORTOKALLI PROFESIONALE CJ22

  L18,000,00

  Shtrydhese portokalli profesionale
  E pajisur me 2 koka ne madhesi te ndryshme
  – E madhe (per portokallin)
  – E vogel ( per limonin)

  Bli tani
 • -25%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  THARESE FLOKESH GW-685

  L1,500,00

  Super tharese flokesh  GW-685
  Tharesja me fuqi 3000 w
  Me te gjitha aksesoret e duhur per krehjen e flokeve

  Bli tani
 • -20%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  XHEZVE METALIKE SK-213

  L1,200,00

  Xhezve Inox.

  E gjitha me trup metali.

  Bli tani
Shporta Mbylle
Çmime konkurruese, cilësi e garantuar.

©Copyright 2023 Interesante. All rights reserved