Interesante

 • -25%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  Frulator Dore (SK-1709)

  L1,500,00
  Frulator dore per pergatitjen e supave kremoze, smoothie apo salca.
  Vjen me 2 thika inox dhe fuqia 200W.
  Bli tani
 • -34%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  Frulator Dore Kenwood 2 ne 1

  L5,900,00

  Paisja qe nuk do te bente dot pa te asnje kuzhine per shkak te funksioneve te shumta qe ky frulator na sjell.

  Bli tani
 • Vlerësuar me 0 nga 5

  Frulator Dore Kenwood 2 në 1

  L12,000,00

  Paisja qe nuk do te bente dot pa te asnje kuzhine per shkak te funksioneve te shumta qe ky frulator na sjell.

  Bli tani
 • -25%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  Frulator Dore Kenwood 4 në 1

  L7,500,00

  Paisja me aksesoret me te rendesishem per nje amvise, e cila s’do te bente dot pa to!

  Ne kete set ju mund te gjeni rrahesen e vezeve metalike, shkopin per pure, griresen si dhe frulatorin shkop inox me 3 tehe thika.

  Fuqia: 850W.

  Kapaciteti: 1L.

  Bli tani
 • Vlerësuar me 0 nga 5

  Frulator Dore Kenwood 4 në 1

  Paisja me plot 4 aksesore per te bere cdo pergatitje apo perzierje ne kuzhinen tuaj.

  Fuqia 1000W.

  Ne kete set ju mund te gjeni rrahesen e vezeve metalike, shkopin per pure, griresen si dhe frulatorin shkop inox me 3 tehe thika.

  Kapaciteti: 1L.

  Bli tani
 • -51%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  FSHESE MEKANIKE

  L490,00
  Bli tani
 • -50%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  FURCE ELEKTRIKE KEMEI

  L1,000,00
  Bli tani
 • -50%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  Furce Pastrimi Silikoni

  L300,00
  Bli tani
 • -26%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  Furre per Thonj UV/LED 120W

  L2,000,00

  Furre UV super e fuqishme, 120W per te thare xhelin.

  Bli tani
 • -32%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  Furre per Thonj UV/LED 48W

  L1,500,00
  Produkti me cilesor qe ne sjellim per ju
  Kualitet super i larte
  Fuqia 48 watt…
  Bli tani
 • -28%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  Furre per Thonj UV/LED 54W

  L1,800,00

  Furre per tharjen e manikyrit apo xhelit te thonjeve ne menyre te shpejte . Per perdorim vetjak ose ne sallone, Pajisur me butona per kontrollin e sekondave.

  Bli tani
 • -23%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  Furre per Thonj UV/LED 72W

  L2,300,00

  FURRE PER THONJTE 72 watt

  Kualitet i garantuar

  Bli tani
 • -30%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  Grirese Avinas (AV110)

  L1,400,00

  Grirese e vogel dhe praktike. Teper e fuqishme.

  Fuqia 1200W.

  Kapaciteti i enes 0.5L.

  Perdorimi: Me pulse.
  Tasi grires plastik.
  Bli tani
 • -28%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  Grirese Avinas AV-1962

  L1,800,00
  Grirese Inox
  Mjaft praktike ne perdorim dhe ne pastrim.
  E pajisur me 4 thika te mprehta, te cilat grijne gjithcka ne pak minuta.
  Fuqia e vlerësuar: 850 W
  Kapaciteti: 2L
  Bli tani
 • -20%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  Grirese BOMA (BM-7001)

  L1,600,00

  Mjaft praktike ne perdorim dhe ne pastrim.
  E pajisur me kater thika te mprehta, te cilat grijne gjithcka ne pak sekonda.
  Kapaciteti 2 Liter
  Fuqia: 300W
  Tensioni nominal: 220 V

  Ena është e lehtë për t’u pastruar

  Materiali plastik

  Perdorimi: Me pulse

  Bli tani
 • -20%
  Vlerësuar me 0 nga 5

  Grirese Inox (AL-1967)

  L2,000,00

  Grirese Inox 3 Liter

  Fuqia e vlerësuar: 950W

  Ju ndihmon ne grirjen e perimeve, frutave, frutave te thata dhe mishit.

  Bli tani
Shporta Mbylle
Çmime konkurruese, cilësi e garantuar.

©Copyright 2023 Interesante. All rights reserved