TESTUES DIXHITAL I ALKOOLIT

TESTUES DIXHITAL I ALKOOLIT

L2,500.00 L1,500.00

Testues dixhital i alkoolit 
Ekran LCD , qe ben te lexueshme ne kohe reale te te dhenave .
Përgjigje te shpejta ne pak sekonda….

7 in stock

Qty:
Compare

Description

Testues dixhital i alkoolit 
Ekran LCD , qe ben te lexueshme ne kohe reale te te dhenave .
Përgjigje te shpejta ne pak sekonda.
Zbulimi i lehtë dhe i saktë.
Madhësi e vogël me zinxhir çelësash, peshë e lehtë për tu mbajtur.
Specifikimet:
Sensori: Sensor i përparuar per matjen e % te alkolit.
Diagnostikon diapazonin: 0.00% -0.19% BAC (0.0-1.9g / l).
Saktësia: +/- 0,01% BAC (0,1 g / l)
Koha e përgjigjes: Brenda 5 sekondave

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TESTUES DIXHITAL I ALKOOLIT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X