ROBOT KUZHINE CHEF KVC3110S + BLENDER

ROBOT KUZHINE CHEF KVC3110S + BLENDER

L55,000.00 L45,000.00

3 in stock

Qty:
Compare
SKU: KVC3110S Categories: ,
Brand:

Description

ROBOT KUZHINE CHEF KVC3110S
E VECANTA E KETIJ ROBOTI ESHTE SE NE PAKETIM PERVEC ELIKAVE JU VJEN EDHE NJE AKSESORE SHTESE QE MONTOHET TE ROBOTI
Ai aksesor eshte BLENDER
Roboti i kuzhines eshte 1000w me kazan 4.6 liter
Komplet inox dhe me shpejtesi variabel 1-6
Eshte perfekt per perdorimin shtepiak
Kesaj pajisje mund ti shtohen 25 aksesore shtese

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ROBOT KUZHINE CHEF KVC3110S + BLENDER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X