MASAZHUES FYTYRE

MASAZHUES FYTYRE

L900.00 L500.00

Derma Roller

Roller per masazh fytyre
Rolleri esht i pajisur me 540 fije te vogla masazhuese

Qty:
Compare

Description

Derma Roller

Roller per masazh fytyre
Rolleri esht i pajisur me 540 fije te vogla masazhuese

I testuar klinikisht per tu perdorur
•ne luftimin e rrudhave te moshes
•rigjenerimin e lekures
• stimulimin per kolagjenin e fytyres

Duhet patur kujdes:
• Nuk perdoret ne lekure te irrituar (me plage etj)
•Produkti esht vetem per perdorim individual, dhe para cdo perdorimi sterilizohet me alkol
•Perdoret duke u rrotulluar ne 4-5 drejtime ( lart poshte , majtas djathtas)
•Pas perdorimir te produktit, aplikohet kremi hidratues ne fytyre, ose mund ta aplikoni dhe gjate perdorimit te produktit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MASAZHUES FYTYRE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X