KUTI USHQIMESH PER FRIGORIFERIN (4.6 x 28 x 11.5 cm)

KUTI USHQIMESH PER FRIGORIFERIN (4.6 x 28 x 11.5 cm)

L200.00

Kurseni hapsire ne frigorifer, me kutite e ushqimeve….

5 in stock

Qty:
Compare

Description

Kurseni hapsire ne frigorifer, me kutite e ushqimeve.
Teper praktike, minimizojne vendin ne frigorifer dhe jo vetem.
Per perdorim te gjithanshem.
4.6 x 28 x 11.5 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KUTI USHQIMESH PER FRIGORIFERIN (4.6 x 28 x 11.5 cm)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X