KUPA MASAZHI PER TRAJTIM TRUPI (12 KUPA)

KUPA MASAZHI PER TRAJTIM TRUPI (12 KUPA)

L1,300.00

Out of stock

Compare

Description

Kupa masazhi për një trajtim të trupit tuaj.
12 kupa + pompë thithëse- 1290 leke

Kupa është masazhi më i mirë i indeve të thella.
Përmirësoni imunitetin dhe funksionimin e muskujve.
Kupat ju ndihmojnë në qarkullimin e gjakut dhe rigjenerimin e indeve duke ulur enjtjen dhe dhimbjen.
Kupimi rekomandohej kryesisht për trajtimin e dhimbjeve të ndryshme si:
Përfshirë dhimbjen e shpatullave, dhimbjen e shpinës, dhimbjen e kyçeve, dhimbjen e gjurit, dhimbjen e muskujve, qafën e fortë, belin e belit, fryrjen e kyçeve etj.

Mund ta përdoni edhe ju vetë në shtëpinë tuaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KUPA MASAZHI PER TRAJTIM TRUPI (12 KUPA)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X