KREHER ELEKTRIK PER DREJTIMIN E FLOKEVE

KREHER ELEKTRIK PER DREJTIMIN E FLOKEVE

L1,500.00

Out of stock

Compare

Description

Kreher elektrik per drejtimin e flokeve
Drejton flokët tuaj në pak minuta
Perfekt për çdo lloj floku
Nxehet në temperaturën e përsosur në 30 sekonda
Ekran LED
Temperature deri ne 230 °C
Me dhembeza qeramike, kreheri drejton floket shpejt, pa i djegur duke ruajtur shkelqimin dhe volumin e tyre

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KREHER ELEKTRIK PER DREJTIMIN E FLOKEVE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X