KREHER ELEKTRIK DHE THARESE

KREHER ELEKTRIK DHE THARESE

L2,500.00

4 in stock

Qty:
Compare

Description

Kreher Elektrik+Tharese , per drejtimin e Flokeve
Kreher professional per drejtimin e flokeve
Drejton floket shume shpejt
Kombinim I nje kreheri normal , pjasteri dhe tharese
I jep shkelqim flokeve
Nuk I demton floket
Fuqia 1200w
Pamje terheqese cdo dite
Me dhembeza qeramike qe Nuk I djeg floket
Efekt jonizues
I Lehte ne perdorim
Kabell qe Rrotullohet 360 grade

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KREHER ELEKTRIK DHE THARESE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X