KREHER DHE PJASTER 2N1

KREHER DHE PJASTER 2N1

L1,800.00

7 in stock

Qty:
Compare

Description

Kreher + Pjaster 2ne1

Modeli me i ri i pjasterit dhe kreherit ne nje produkt te vetem
Drejtoni flokun ose beni onde super natyrale ne pak minuta

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KREHER DHE PJASTER 2N1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X