KORIGJUES PER SHTYLLEN KURRIZORE

KORIGJUES PER SHTYLLEN KURRIZORE

L1,500.00 L700.00

6 in stock

Qty:
Compare

Description

Ju prezantojme me produktin me te ri ne fushen terapeutike te dhimbjeve te shtylles kurrizore.
Supprtin per shtyllen kurrizore , jua jep ky produkt i certifikuar dhe miratuar nga mbare mjeket ne bote
Ndihmon ne heqjen dhe eleminimin e dhimbjes se shtylles kurrizore, shpines etj.
Korrigjon kerrusjen gjate qendrimit ne pune, para kompjuterit, ne zyre , ne shtepi etj…
I pajisur me magnete te cilat lehtesojne dhimbjet, dhe ndihmon ne korrigjimin dhe qendrimin drejt.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KORIGJUES PER SHTYLLEN KURRIZORE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X