PAISJE PROFESIONALE

PAISJE PROFESIONALE

BLENDER PROFESIONAL

Blender profesional per bare dhe restorante. Modelet me te fuqishme vijne me cmime fantastike

BLENDER PROFESIONAL

BLENDER PROFESIONAL

Blender per bare dhe restorante, sherben per te pergatitur kokteile, smoothie dhe supa kremoze

BLENDER PROFESIONAL

PERZIERES FRAPEJE

Perzieres profesional per frape dhe milkshake

PERZIERES PROFESIONAL

SHTRYDHESE SHEGE

Shtrydhese shege mekanike per shtepi dhe lokale

SHTRYDHESE SHEGE

SHTRYDHESE AGRUMESH

Shtrydhese Agrumesh Profesionale per lokale dhe bare

SHTRYDHESE AGRUMESH

TOST PROFESIONAL

Tostier me nxehtesi maksimale per perdorim profesional.

TOST PROFESIONAL

TOST PROFESIONAL I MADH

Tost profesional i madh per lokale, fast foode, bare dhe restorante

TOST PROFESIONAL I MADH

X
× Porosit online nga WhatsApp