KUJDESI PERSONAL

KUJDESI PERSONAL

PJASTER & KREHER

Pjaster dhe kreher per te gjitha vajzat dhe grate vijne ne shume modele per te qene sa me te kuruara!

PJASTER & KREHER

DEPILATOR

Depilatoret vijne ne disa modele dhe disa funksione.

DEPILATOR

KUJDESI PER THONJTE

Produkte si freza dhe furra per thonjte per te gjitha sallonet e thonjve dhe vajzat ne shtepi.

KUJDESI PER THONJTE

MAKINA QETHESE

Gama e makinave qethese nuk mbaron tek ne, shume modele dhe shume zgjedhje.

MAKINA QETHESE

MAKINE RROJE

Makine rroje per djem dhe burra disa modele te ndryshme.

MAKINE RROJE

KREHER MJEKRE

Kreher per mjeker per drejtim te shpejte.

KREHER PER MJEKER

MASHE FLOKESH

Mashe per onde dhe kacurrela te shpejta. Sjellim modele dhe forma te ndryshme.

MASHE FLOKESH

THARESE FLOKESH

Tharese me disa koka te ndryshme per te bere te lehte tharjen dhe formen e flokut. Vijne me fuqi te ndryshme.

THARESE FLOKESH

PAISJE PER FYTYREN

Paisje masazhi dhe per pastrimin e fytyres.

PAISJE PER FYTYREN

VESHJE DOBESIMI

Veshje te ndryshme per djersitje dhe renie ne peshe.

VESHJE DOBESIMI

X
× Porosit online nga WhatsApp