ELEKTROSHTEPIAKE TE VOGLA

PAISJE PER SHTEPINE

BLENDERA

Paisja e cila do ta bente pergatitjen e ushqimit shume te lehte. Mund te pergatisni supa kremoze, smoothie, salca apo iushqimin e femijeve menjehere.

BLENDERA

SHTRYDHESE FRUTASH

Shtrydheset Kenwood jane pa diskutim nje nga artikujt me te shitur nder vite me rradhe. Kjo jo me kot por cilesia e tyre dhe lengu qe nxjerrin jane te pakrahasueshme.

SHTRYDHESE FRUTASH

GRIRESE

Griresja eshte artikulli qe asnje amvise s’do te bente dot pa te. Eshte i perdorshem thuajse ne cdo gatim tuajin.

GRIRESE

ROBOTE KUZHINE

Roboti i kuzhines eshte paisja qe lehteson realisht cdo amvise ne pergatitjen e brumrave te cfaredollojshem dhe embelsirave. Ofron minimalisht 3 elika per pergatitje te ndryshme sipas deshirave tuaja!

ROBOTE KUZHINE

MAKINA MISHI

Grireset e mishit jane te duhurat per nje ushqim te kontrolluar dhe shume te shijshem. Fare kollaj mund te grihet mishi se bashku me perimet si qepa domatet hudhra etj… Vijne bashke me aksesore per pergatitjen e salciceve apo qofteve.

MAKINA MISHI

PAISJE BUKE

Aroma qe shtepia merr me berjen e bukes ne kete paisje eshte fantastike dhe nga me te dashurat. Buke e shijshme, e shendetshme dhe me perberesit qe ne duam dhe na pelqejne. Pervec bukes mund te pergatiten edhe ushqime te tjera.

PAISJE BUKE

FRULATOR DORE

Supat kremoze, salcat, smoothit dhe peltet nuk mund te pergatiten pa nje frulator dore i cili mund te perdoret fare thjeshte dhe ne pak sekonda ju jep rezultatin qe ju doni. Keto frulator mund te shoqerohen edhe me aksesore tjere.

FRULATOR DORE

RRAHESE VEZE

Rraheset e dores kane nje perdorim te gjere ne kuzhine dhe nuk mund te bejme dot pa to. Embelsirat behen shume thjeshte me rrahjen e shpejte qe kjo paisje jep.

RRAHESE VEZE

PROÇESOR USHQIMI

Paisjet me disa aksesore ju ndihmojne te rezervoni vendin ne kuzhinen tuaj dhe te perdorni njekohesisht disa aksesore ne nje paisje. Karakterizohen nga super fuqia dhe prakticiteti i tyre.

PROÇESOR USHQIMI

FRULATOR DORE

Supat kremoze, salcat, smoothit dhe peltet nuk mund te pergatiten pa nje frulator dore i cili mund te perdoret fare thjeshte dhe ne pak sekonda ju jep rezultatin qe ju doni. Keto frulator mund te shoqerohen edhe me aksesore tjere.

FRULATOR DORE

RRAHESE VEZE

Rraheset e dores kane nje perdorim te gjere ne kuzhine dhe nuk mund te bejme dot pa to. Embelsirat behen shume thjeshte me rrahjen e shpejte qe kjo paisje jep.

RRAHESE VEZE

PROÇESOR USHQIMI

Paisjet me disa aksesore ju ndihmojne te rezervoni vendin ne kuzhinen tuaj dhe te perdorni njekohesisht disa aksesore ne nje paisje. Karakterizohen nga super fuqia dhe prakticiteti i tyre.

PROÇESOR USHQIMI

FRULATOR DORE

Supat kremoze, salcat, smoothit dhe peltet nuk mund te pergatiten pa nje frulator dore i cili mund te perdoret fare thjeshte dhe ne pak sekonda ju jep rezultatin qe ju doni. Keto frulator mund te shoqerohen edhe me aksesore tjere.

FRULATOR DORE

RRAHESE VEZE

Rraheset e dores kane nje perdorim te gjere ne kuzhine dhe nuk mund te bejme dot pa to. Embelsirat behen shume thjeshte me rrahjen e shpejte qe kjo paisje jep.

RRAHESE VEZE

PROÇESOR USHQIMI

Paisjet me disa aksesore ju ndihmojne te rezervoni vendin ne kuzhinen tuaj dhe te perdorni njekohesisht disa aksesore ne nje paisje. Karakterizohen nga super fuqia dhe prakticiteti i tyre.

PROÇESOR USHQIMI

FRULATOR DORE

Supat kremoze, salcat, smoothit dhe peltet nuk mund te pergatiten pa nje frulator dore i cili mund te perdoret fare thjeshte dhe ne pak sekonda ju jep rezultatin qe ju doni. Keto frulator mund te shoqerohen edhe me aksesore tjere.

FRULATOR DORE

RRAHESE VEZE

Rraheset e dores kane nje perdorim te gjere ne kuzhine dhe nuk mund te bejme dot pa to. Embelsirat behen shume thjeshte me rrahjen e shpejte qe kjo paisje jep.

RRAHESE VEZE

PROÇESOR USHQIMI

Paisjet me disa aksesore ju ndihmojne te rezervoni vendin ne kuzhinen tuaj dhe te perdorni njekohesisht disa aksesore ne nje paisje. Karakterizohen nga super fuqia dhe prakticiteti i tyre.

PROÇESOR USHQIMI

X
× Porosit online nga WhatsApp